Om Oss

Velkommen til minpose.no en helsekost butikk for hele familien. Ta vare på din helse.  

Minpose.no er en online og stasjonær butikk med økologiske og sunne produkter. I vårt butikksortiment finner du produkter til allergikere, veganere, de som driver med sport og alle de som letter etter nye interessante og sunne mat- og kosmetikkalternativer.

Du vil finne mange tradisjonelle matvarer som fermentert mat, honning, økologiske oljer og urter. Naturlig kosttilskudd i minpose.no kan ikke gå glipp av supermat som b.la. chia frø, tørket frukt, alger, funksonelle sopp, probiotika. 

Letter du etter noe som kan hjelpe deg å holde deg i bedre fysisk form, f.eks. noe mot lever,  for å øke konsentrasjon og fokus, eller rense kroppen? – bare spør og vi vil bidra til å velge noe spesielt for deg!

Vi velger grundig våre leverandører for å sikre høyeste kvalitet av produkter. 

Hos oss finner du et stort utvalg av essensielle mineraler, vitaminer, kollagen, fettsyrer, antioksydanter og mye mer.

Minpose.no tilbyr Vital rødtlys terapeutiske lamper som du kan bruke i hjemmet ditt. Opplev den helbredende kraften til rødt og infrarødt lysterapi for å foryngre hud, sinn og kropp. Rødtlys motvirker rynker, acne, psoriasis, kroniske smerter, betennelser og hårtap.   

Vi tilbyr også økologiske kosmetikk og rengjøringsprodukter uten parabener, silikoner, kjemikalier og kunstige tilsetningsstoffer.

 

Handle på nett og vi sender pakkene dine i hele Norge! Du kan også gjøre en bestilling på nettsiden vår og hente varene i  butikken som ligger i Ole Vigs gate 9 i Oslo.

 

følg oss på instagram @minpose.no