(+47) 405 87 300 KONTAKT OSS

0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

NÆRINGSGJÆR MED VITAMINER B- GRUPPE - 250g PAKKE

Bli den første som omtaler dette produktet

Oversikt

Næringsgjær fra Energy Feelings inneholder 51% biotilgjengelige proteiner (høy kvalitet), noe som gjør den til en av de mest rike i næringsstoffet, samt alle vitaminer Gruppe B (for den nåværende livsstilen, forurensning og stressnivåer i befolkningen, er økte behov B-vitaminer).

Availability: Utsolgt

Vanlig pris: kr 145,00

Special Price kr 120,00

Detaljer

Næringsgjær  fra Energy Feelings inneholder 51% biotilgjengelige proteiner (høy kvalitet), noe som gjør den til en av de mest rike i næringsstoffet, samt alle vitaminer Gruppe B (for den nåværende livsstilen, forurensning og stressnivåer i befolkningen, er økte behov B-vitaminer).

 

Med bare 10g av det produktet overskrider du de daglige referanseverdiene for vitaminer B1, B2, B3, B5, B6, B9 og dyrebare vitamin B12, samt Biotin, bringer i et bredt spekter av vitale funksjoner til kroppen som avgjørende påvirker nerve- og  immunsystem. Hjelper i  aktivering av metabolske og enzymatiske veier. Sink forbedre helsen til hud, hår, negler og mye mer. Derfor er det gunstig å inkludere næringsgær av Energy Feelings i det daglige kostholdet, er en måte å sikre tilførsel av B-vitaminer. Dette produktet er spesielt interessant for folk som følger et strengt vegetarisk kosthold på grunn av innholdet i vitamin B12 (essensielt for sunt nervesystem, skapelsen av røde blodlegemer og metabolisering av proteiner blant andre funksjoner), som ikke finnes i plantefôr.

Energi Feelings næringsgjær er også en stor kilde til sink, (med 120% av næringsverdien refererer bare 10g). Sink er et viktig sporstof for helse (hvor det er nødvendig for riktig immunsystem, cellefordeling og vekst og karbohydratmetabolisme).

Denne eksepsjonelle maten inneholder også betydelige mengder kalsium, magnesium, jern og kobber. Det er en god kilde til naturlig kostfiber og har et lite fettinnhold.

 

Slik tar du det:

Energy Feelings næringsgjær kan brukes i mange forskjellige matretter, har  nesten ubegrensede kulinariske bruksområder:

  • Du kan stryke direkte på salater og varme og kalde .
  • Den brukes til fremstilling av "ost" vegansk, gratin, som en ingrediens i fyllinger.
  • De kan også gjøres ved å kombinere det med krydder eller kryddergress.
  • Forbedrer smaken av stews, sauser, pasta, pizza (fordi smaken er minner om ost), eller ostekake bakt.
  • Det kan brukes til å berike supper og kremer også oppløst i væsker er.
  • I smoothies og vegetabilske drinker, som topping frokostblanding om morgenen.

Les mer om næringsgjær verdi fra forsknings rapport, på engelsk

  1. Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Quality
Price
Value

This is custom tab. You can add custom tab as an attribute for entire products, or for each categories. You can add CMS content such as sizing guide or videos to enhance product detail.