Leveringsvilkår 

Fri frakt over 499,-

Frakt priser 2016 for Norgespakken

Du kan spore pakken på www.posten.no

Alle priser er inklusive mva.
Gramvekt inntilPris per stk.
350g kr               70,00
1000g kr             105,00
2000g kr             145,00
Kilovekt Pris per stk. 
0 – 10 kg kr             160,00
10 -25 kg kr             270,00
25 – 35 kg kr             380,00

Postoppkrav 55kr + fraktkostnader.

Alle ordre under 350 g sendes som brev med gjeldende fraktsatser i posten. Ordre over 500 g sendes stort sett som sporingspakker om vi ikke ser at pakken kan sendes med posten, da kommer den ofte noe hurtigere frem. Du vil få en sms og en mail med sporingsnr så snart ordren er i prosess, om du ikke mottar dette vennligst ta kontakt med oss og vi vil sende deg sporingsnummeret. 

I høysesonger og ved høy belastning kan vi ha noe lengre leveringstid. Når bestillingen din blir sendt fra oss får du en leveringsbekreftelse sendt til deg via e-post. Har du ikke mottatt denne innen 3 virkedager ber vi deg kontakte kundeservice.

Den forventede leveringstiden fremgår i ordrebekreftelsen, i kassen og/eller på den aktuelle varesiden på nettsiden.

Bestiller du med postoppkrav sendes pakken til leveransested/nærmeste postkontor, og Posten sender en hentemelding som du tar med deg når du skal hente pakken din. Andre bestillinger sendes rett til leveranseadressen du har oppgitt, om det ikke er større pakker som må hentes på postkontoret. Om pakken ikke hentes innen tidsfristen som er oppgitt på hentemeldingen din, forbeholder vi oss retten til å debitere deg med en avgift på 149 kr for uavhentet pakke. Det motsvarer de utgiftene vi betaler for å sende pakken og motta den i retur.

Kontakt oss dersom du vil annullere din restnotering eller om du har spørsmål rundt leveringstider etc.