Om Oss

  Minpose.no er en online og stasjonær butikk i Oslo sentrum med økologiske og sunne produkter. I vårt butikksortiment finner du en mengde av produkter til allergikere, veganere og vegetarianere og alle de som letter etter nye interessante og sunne mat- og kosmetikkalternativer.

Personer med cøliaki, kumelkallergi , gluten intoleranse kan kjøpe matvarer som ikke inneholder gluten, egg og melk. I vår økologsik butikken vil du også finne mange tradisjonelle produkter, honning, økologiske krydder og urtete. Naturlig kosttilskudd I Minpose.no kan ikke gå glipp av den naturlige kosttilskudd kalt Supermat som Chia frø, Goji-og Acai-bær, alger, kokosnøttolje, er noen av våre forslag.

Sunn mat Leter du etter produkter som kan hjelpe deg og forbedre ditt immunforsvar, holde deg i bedre fysisk form, noe mot lever plager eller for rensing av kroppen – bare spør og vi vil bidra til å velge noe spesielt for deg. Ernæring for barn er spesielt nær til oss, derfor vil du finne mange sunne godsaker for barn. Vi velger grundig våre leverandører for å sikre deg at produkter som kommer til deg er av høyeste kvalitet.

Du kan handle på nette og hvis du bor i nærheten gi oss beskjed så ordren vil bli ferdigstilt. Kom bare til oss (vi er sentralt på Majorstuen T-bane stasjon), hent bestiling på et passende tidspunkt for deg uten ekstra kostnad. Naturlig kosmetikk og rengjøringsprodukter Minpose.no tilbyr også økologiske, naturlig kosmetikk og rengjøringsprodukter uten paraben, silikon, kjemikalier og kunstige tilsetningsstoffer som kan være helsefarlige. Bruk av disse produktene gir en ren glede.

Du skal sikkert kommer til å elske dem. Velkommen Ring oss, send e-post eller kom og besøk oss i butikken. Bestillinger er raskt og effektivt. Bli med oss ​​på Facebook, meld deg på vårt nyhetsbrev – vi vil holde deg oppdatert om hva som er nytt i vår butikk. Naturligvis, for hele familien.

 

Vår misjon

I mange år har vi lettet etter en kompleks økologsik vegansk proteinbalnding som både er rikk i  næringsstoffer og er smakfull.

De høy kvalitet ingredineser som er brukt i  PURAYA sine produketer garanaterer for at du alltid skal få det beste og råeste kosttilskudet som finnes på markedet. Vi er en unge og idrettsaktive mennesker som er drevet av lidenskap i alt vi gjør, derfor selger vi bare det vi selv liker å spise og håper at det skal du også.

Vi spesialiserer oss på veganske proteiner og på høy kvalitet økologiske produkter.

Vi utvikler blandinger for idrettsutøvere, aktive mennesker og sunn mat.

Kriteriene for valg av våre produkter:

  • Økologisk
  • Vegansk
  • Rå, hvis mulig
  • Laktosefri
  • ingen tilsetningsstoffer
  • bevist kvalitet